Formaţia Leipzig s-a calificat, miercuri seară, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, învingând în ultimaa etapă a grupei F, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Şahtior Doneţk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul de la Varşovia, au marcat Nkunku ’10, Andre Silva ’50, Szoboszlai ’62 şi Bondar ’68 (autogol).

Tot miercuri, Real Madrid a învins cu scorul de 5-1 echipa Celtic. Meciul a fost arbitrat de Stephanie Frappart. Au marcat Modrici ‘6 (penalti), Rodrygo ’21 (penalti), Asensio ’51, Vinicius Junior ’61 şi Valverde ’71 pentru madrileni, respectiv Jota ’84 pentru Celtic.

Real Madrid a încheiat grupa pe primul loc, cu 13 puncte, iar Leipzig a terminat pe doi, cu 12 puncte. Ambele echipe vor evolua în optimile LC. Şahtior Doneţk, locul trei, cu 6 puncte, va juca în play-off-ul pentru optimile Ligii Europa. Celtic, ultimul loc, cu două puncte, a fost eliminată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.