Echipa Inter Milano a încheiat la egalitate miercuri, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa portugheză Benfica Lisabona, în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Inter s-a calificat în semifinale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter a deschis scorul pe San Siro, prin golul superb al lui Barella, din minutul 14. Oaspeţii au egalat prin Aursnes, în minutul 38, iar la pauză s-a intrat cu 1-1. Partea secundă a fost mult mai animată. Gazdele au preluat conducerea din nou, în minutul 65, prin Lautaro Martinez şi s-au distanţat la două goluri în minutul 78, prin reuşita lui Correa. Lusitanii au reuşit însă o revenire pe final. Mai întâi a marcat Antonio Silva, în minutul 86, iar Petar Musa a egalat în minutul 90+5.

S-a încheiat 3-3, iar Inter merge mai departe, cu scorul general de 5-3, urmând să întâlnească în semifinale pe concitadina AC Milan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.