Echipa engleză Manchester City s-a impus luni seara, în deplasare, scor 3-1, în faţa formaţiei daneze FC Copenhaga, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioana Europei şi a lumii, Manchester City a ratat prima ocazie a meciului, prin Nathan Ake, în minutul 6, pentru ca în minutul 10 De Bruyne să deschidă scorul cu un şut din careu la colţul lung. Guardiola l-a pierdut apoi pe Grealish, care a ieşit accidentat în minutul 21, iar oaspeţii au trimis în bară, în minutul 23. În minutul 34 a venit golul egalizator al danezilor, înscris de Mattsson, însă Bernardo Silva a readus în avantaj echipa oaspete, cu un gol marcat în primul minut al prelungirilor primei reprize. Haaland a trimis în bară în minutul 77, iar Foden a stabilit rezultatul final în minutul 90+2, făcând mai uşoară misiunea echipei lui Guardiola pentru returul din 6 martie.

FC COPENHAGA: Grabara - Jelert, McKenna, Vavro, Diks – Diogo Goncalves (O. Hojlund 71), R. Falk, Mattsson (J. Larsson 81) – Elyounoussi, Claesson (Cornelius 55), Achouri (Sorensen 81). ANTRENOR: Jacob Neestrup

MANCHESTER CITY: Ederson – K. Walker, R. Dias, Stones, Ake – B. Silva (M. Nunes 78), Rodri, De Bruyne – Grealish (Doku 21), Haaland, Foden. ANTRENOR: Josep Guardiola

Cartonaşe galbene: R. Falk 71, Diks 74, Neestrup 84

Arbitri: Jose Maria Sanchez – Raul Cabanero, Inigo Prieto – Cesar Soto Grado (toţi din Spania)

Arbitri VAR: Juan Martinez Munuera – Guillermo Cuadra (ambii din Spania)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.