Echipa Benfica Lisabona a învins marţi seara, pe teren propriu, formaţia belgiană FC Bruges, scor 5-1, calificându-se în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Un loc în sferturi şi-a adjudecat şi gruparea engleză Chelsea Londra, care a învins pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benfica Lisabona câştigase şi meciul din Belgia, cu 2-0, iar pe Estadio da Luz nu a avut probleme în faţa lui FC Bruges. Lusitanii s-au impus cu 5-1, prin golurile marcate de Rafa Silva (min, 38), Goncalo Ramos (45+2, 57), Joao Mario (71 penalti) şi Neres (77). Meijer a înscris golul de onoare pentru Bruges, în minutul 87.

Chelsea Londra s-a impus cu 2-0 în faţa Borussiei Dortmund, mergând şi ea în sferturi. Sterling (min. 43) şi Havertz (min. 53, din penalti) au înscris golurile calificării londonezilor.

Miercuri vor avea loc meciurile Tottenham Hotspur - AC Milan, în tur 0-1, şi Bayern Munchen - Paris Saint-Germain, în tur 1-0.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturi de finală şi semifinale va avea loc la 17 martie, iar partidele din sferturi se vor disputa în luna aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.