Echipa CSC Şelimbăr a învins vineri, pe teren prppriu, scor 2-1 formaţia Gloria Buzău, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului ligii secunde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Cisnădie, buzoienii au deschis scorul în minutul 13, prin Daniel Benzar, dar gazdele au egalat în minutul 32, când a înscris Stefan Visic. Tot Visic a marcat, în minutul 72, golul prin care Şelimbăr reuşeşte a doua victorie din play-off, 2-1 cu Gloria Buzău. Echipa antrenată de Andrei Prepeliţă ar fi putut promova matematic în Superligă dacă lua un punct din această confruntare.

CSC Şelimbăr, echipă fără drept de promovare, se află pe locul al treilea în clasament, cu 49 de puncte, iar Gloria Buzău este a patra, 45 de puncte.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tot astăzi s-au jucat meciurile etapei a 6-a din play-out-ul Ligii 2 Casa Pariurilor:

Grupa A

CSM Alexandria – CSM Reşiţa 2-4

Ceahlăul Piatra Neamţ – FC Unirea Dej 1-1

CFC Argeş – CSC Dumbrăviţa 1-0

Grupa B

Concordia Chiajna – Viitorul Pandurii 1-1

CS Tunari – CSA Steaua 1-2

CSM Slatina – Progresul Spartac Bucureşti 4-0

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.