Drapelul României va fi purtat la festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Banská Bystrica de sportivii Lidia Paula Partnoi – căpitanul echipei naţionale feminine de volei şi Mihai Damian Motorca – concurent în proba de aruncare a discului, a anunţat COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lidia Partnoi, componentă a naţionalei tricolore de volei care a încheiat pe locul 6 la Campionatele Mondiale U18, în 2021, a facut parte şi din echipa care s-a clasat pe locul 5 la Europenele U17 din 2020, performanţă care a asigurat prezenţa României la turneul feminin de volei la FOTE Banská Bystrica 2022.

La rândul său un sportiv de top, Mihai Damian Motorca a demonstrat că se află în mare formă, ultima sa performanţă de marcă fiind medalia de bronz cucerită în luna aceasta la Campionatele Europene U18 care au avut loc la Ierusalim, în Israel.

”Sunt super emoţionată. Când am auzit că voi fi portdrapelul României nici nu ştiam ce înseamnă. Când am realizat că voi fi în faţa întregii delegaţii a României la ceremonia de deschidere a competiţiei mi s-a părut extraordinar. Îmi doresc mult să urcăm pe podium să demonstrăm că nu întâmplător am fost în fruntea tuturor colegilor mei la deschiderea competiţiei”, a spus Paula Partnoi.

Sunt mândru de cinstea de a fi portdrapelul României şi îmi doresc să cuceresc medalia de aur la FOTE Banska Bystrica. Mă simt în formă, iar acum parcă am şi mai mult curaj în concursul de la Banska”, a afirmat şi Mihai Motorca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.