Fundaşul german Jérôme Boateng (35 de ani), liber de contract după ce s-a despărţit de Lyon la sfârşitul lunii iunie, s-a antrenat cu Bayern Munchen, duminică dimineaţă, a anunţat clubul bavarez pe site-ul oficial, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La o zi după remiza 2-2 cu Leipzig, din etapa a 6-a a Bundesligii, "jucătorii care nu au fost titulari s-au antrenat duminică dimineaţă". "Printre ei s-a aflat şi Jérôme Boateng", a precizat Bayern. "De asemenea, Boateng urmează să se antreneze în zilele următoare la Säbener Strasse", unde se află cartierul general al lui Bayern Munchen.

Câştigătorul Cupei Mondiale de fotbal din 2014, fără contract de la 1 iulie, ar putea fi folosit, la 35 de ani, ca soluţie de rezervă pentru antrenorul Thomas Tuchel, care are la dispoziţie doar trei fundaşi centrali: francezul Dayot Upamecano, olandezul Matthijs De Ligt şi sud-coreeanul Kim Min-jae. În urma accidentărilor acestor trei fundaşi, "TT" a fost nevoit să îl alinieze pe mijlocaşul defensiv Leon Goretzka în centrul apărării la meciul cu Münster (4-0), din Cupa Germaniei.

Boateng a jucat la Bayern între 2011 şi 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.