Clubul Leyton Orient anunţă că suporterul căruia i s-a făcut rău la meciul cu Lincoln City, joc care a fost suspendat din cauza urgenţei medicale, a încetat din viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Leyton Orient Football Club este devastat să confirme că suporterul căruia i s-a făcut rău la meciul de marţi cu Lincoln City a decedat din păcate. Odihneşte-te în pace, Derek”, este mesajul clubului.

Suporterul respetiv se numea Derek Reynolds şi avea 74 de ani.

“Clubul îi va aduce un omagiu lui Derek la meciul de sâmbătă împotriva formaţiei Reading, iar familia sa a fost invitată la meci în calitate de oaspete al clubului. O carte de condoleanţe va fi disponibilă pentru suporterii din tribuna de est pentru a semna sâmbătă şi va fi apoi disponibilă pentru toţi fanii în recepţia West Stand după aceea. Dorim, încă o dată, să le mulţumim prietenilor suporteri ai lui Derek pentru modul în care s-au comportat marţi seara şi au acţionat pentru a încerca să ajute situaţia”, a precizat gruparea engleză.

Meciul disputat marţi de Leyton Orient pe teren propriu, în League One, împotriva echipei Lincoln City, a fost întrerupt după 84 de minute, din cauza urgenţei medicale. Un suporter al echipei Leyton Orient a alergat pe teren pentru a-l alerta pe arbitru cu privire la urgenţa medicală, înainte ca mai mulţi fani să se aşeze pe teren pentru ca jocul să nu continue.

Staful medical i-a administrat fanului manevre de resuscitare pe marginea terenului înainte ca jocul să fie întrerupt, a relatat presa britanică.

Meciul a fost oprit definitiv la o oră după ce a fost întrerupt. În momentul întreruperii jocului, Leyton Orient conducea cu 1-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.