Robert Lewandowski a declarant, după ce a câştigat marţi seară titlul în Bundesliga cu Bayern Munchen, că speră ca el şi colegii săi să poată sărbători în curând această reuşită alături de fani, pe stadion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem campionii Germaniei. Evident, este puţin dificil să sărbătorim fără fani. Ne lipseşte acel ceva, lipseşte acea pasiune. Totuşi, suntem fericiţi. Nu a fost un sezon uşor, am luptat mult pentru titlu. Sper că vom putea sărbători curând cu fanii pe stadion. Am arătat că suntem cea mai bună echipă din Germania şi vrem să jucăm şi mai bine în Liga Campionilor”, a spus Lewandowski, potrivit fcbayern.com.

Bayern Munchen a câştigat titlul cu numărul 30 în Bundesliga, al optulea consecutiv, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Werder Bremen, în etapa a XXXII-a a Bundesliga.

Lewandowski a marcat în minutul 43.

Cu două etape şi câteva meciuri rămase de disputat, Bayern conduce în clasament cu zece puncte avans faţă de a doua clasată, Borussia Dortmund. Formaţia bavareză are 76 de puncte, iar Dortmund, de pe locul 2, 66 de puncte şi încă trei meciuri de jucat. Astfel, echipa antrenată Hans-Dieter Flick nu mai poate pierde locul I.

Bayern Munchen poate face eventul, dacă va învinge, la 4 iulie, pe Bayer Leverkusen, în finala Cupei Germaniei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.