Jucătoarea franceză Leolia Jeanjean, eliminată sâmbătă de Irina Begu în turul trei la Roland Garros, meci disputat pe terenul Suzanne-Lenglen, a declarat că a fost cel mai bun moment din viaţa sa, “fericire pură” să evolueze într-un loc atât de important.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Faţă de jucătoarele pe care le-am înfruntat înainte, ea a avut un joc mai solid, mai concret, un pic ca al meu. Schimburile au fost destul de lungi, fizic am fost tensionată şi picioarele nu mi-au reacţionat prea bine. Sinceră să fiu, nu am găsit soluţii, nu am avut multe ocazii. Am jucat prima dată pe un teren atât de mare, cu atât de multă lume. Am făcut ce am putut. Este fericire pură că am putut trăi un astfel de moment. Este puţin greu de gestionat înfrângerea, nu este ceva plăcut, dar privind înapoi m-am simţit grozav, a fost cel mai bun moment din viaţa mea”, a spus Jeanjean, potrivit L’Equipe.

Irina Begu, locul 63 WTA, s-a calificat în optimile probei de simplu feminin la turneul de la Roland Garros.

Begu a trecut de sportiva Leolia Jeanjean din Franţa, locul 227 WTA, scor 6-1, 6-4, într-o oră şi 25 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.