Tehnicianul Leo Grozavu a declarat, duminică seară, că meciul cu Pandurii Târgu Jiu a fost unul urât, dar se bucură că FC Botoşani a încheiat sezonul cu o victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci cu un final mai aparte, nu a fost un meci nebun. A fost un meci urât. Mă bucur că au terminat cu o victorie. Foarte mulţi au fost cu gândul la vacanţă, e foarte greu să-i mobilizezi. Am câştigat jocul, s-a terminat campionatul, s-a terminat aventura mea la Botoşani, cu bune cu rele, acum mă bucur de moment. De când sunt la Botoşani nu mi-a aduc aminte să mă fi predat înainte de începutul meciului. Aşa nu aduci oamenii la stadion, cu discuţii d'astea. Sunt patru ani încheiaţi, cu satisfacţii, cu momente mai puţin plăcute, vom vedea, în funcţie de ce oferte vor fi. Nu e uşor când te desparţi, dar trebuie să mergem înainte. Botoşaniul există fără Leo Grozavu şi Leo Grozavu există fără Botoşani", a declarat Grozavu la Digisport.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I, şi a încheiat această fază pe locul 7, astfel că a retrogradat în eşalonul secund.

Au marcat Golofca '88 şi Fulop '90+3 pentru Botoşani, respectiv Florin Ilie '90+1 pentru Pandurii.

FC Botoşani încheie play-out-ul pe locul 4, cu 33 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.