Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită vineri, a decis sancţiuni pentru Leo Grozavu, Mihai Pintilii, Cristian George Ganea şi Andres Dumitrescu, eliminaţi la meciurile din etapa a 28-a a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hotărârile comisiei:

FCU 1948 Craiova vs. ACSM Politehnica Iaşi - Eliminare Leo Grozavu (oaspeţi) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţioneaza antrenorul Leo Grozavu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 320 lei.

AS FC Universitatea Cluj vs. FCV Farul Constanţa – Eliminare Ganea Cristian George (oaspeţi) - În temeiul art. 63.1.g, coroborat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

AFC Botoşani vs. ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe - Eliminare Dumitrescu Andres Mihai (oaspeţi) - În temeiul art. 63.1.g, coroborat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

FC Voluntari vs. FC FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeţi) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.