Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-0, că formaţia sa nu este pregătită în aces moment pentru play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un punct meritat, deoarece echipa s-a dăruit. Nu întotdeauna cine merită câştigă. Steaua a dominat, dar şi noi dacă avea curaj puteam câştiga cele trei puncte. La acest moment nu ne interesează play-off-ul, dacă vom ajunge acolo va fi un bonus. Ca să ajungi acolo trebuie să demonstrezi mult mai mult, iar noi nu suntem pregătiţi acum de play-off. Am încercat să blocăm Steaua pe benzi şi am sperat la mai multe contraatacuri. Îmi doresc ca Dinamo să câştige în derbiul cu Steaua, deoarece am jucat şi eu acolo", a spus Grozavu la Digisport.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I şi s-a distanţat la patru puncte faţă de următoarele clasate, Gaz Metan Mediaş, CS Universitatea Craiova şi FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.