Tehnicianul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Hermannstadt, scor 1-1, că golul primit de formaţia sa este “o fază de grădiniţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am jucat acasă, ne doream cele trei puncte, dar sigur, a fost prima partidă, multă teamă, lipsă de luciditate, care ne-a costat.  Nu ştiu cât de meritat e rezultatul, dar dacă s-a întâmplat să fie 1-1, înseamnă că asta a fost realitatea din teren. Cred că am fost echipa care am încercat să jucăm mai mult, dar nu e suficient la fotbal. La fotbal trebuie să fii mai inspirat, trebuie să fii mai lucid, mai liniştit, în momentul în care ai posesia să te transformi în starea de surescitare, când trebuie să recuperezi. E un punct, dar va trebui să schimbăm foarte multe, dacă vrem să câştigăm. Până la urmă e un punct care se pune în clasament, nu suntem mulţumiţi, dar asta e realitatea şi nu avem ce face. A fost prea multă luptă şi prea puţin fotbal. Golul pe care l-am primit e o fază de grădiniţă” a spus Grozavu, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă seară, pe teren propriu, în compania echipei Hermannstadt, în etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

Au marcat I. Fulop ’25 pentru gazde şi Yazalde ’46 pentru oaspeţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.