Tehnicianul Leo Grozavu susţine că locul doi ocupat în prezent de Poli Iaşi în liga secundă la fotbal nu înseamnă mare lucru şi că ţinta sa la finalul campionatului este primul loc care să asigure promovarea directă în prima ligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul Politehnicii Iaşi a spus, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa din Copou va aduce trei-patru jucători noi în pauza competiţională, dar că îşi doreşte ca toţi cei care vin să aibă valoare şi să fie titulari.

“Eu am venit la Iaşi pentru primul loc, locul doi ocupat în prezent nu reprezintă mare lucru. Ţinând însă cont că am preluat echipa din mers, poate fi mulţumitor şi al doilea loc. Eu vreau să terminăm pe prima poziţie, ca să promovăm direct şi să evităm barajul. E nevoie de multă muncă şi de seriozitate. Vom întări echipa, vrem să aducem câţiva jucători, dar vreau să vină titulari. Trebuie să fim atenţi la ce aducem, pentru că eu vreau jucători care să intre în echipă, nu să fie pe banca de rezervă", a afirmat Leo Grozavu.

El a precizat că echipa ieşeană se va reuni pe 9 ianuarie, urmând a disputa şi două jocuri amicale în Republica Moldova.

Începând din 6 februarie, Politehnica Iaşi va pleca într-un stagiu de pregătire în Turcia.

Campionatul ligii secunde se va relua la 25 februarie. După 16 runde, Politehnica Iaşi ocupă locul doi în clasament, având 31 de puncte, cu două mai puţine decât CSA Steaua.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.