Antrenorul Leo Grozavu a revenit pentru a treia oară la conducerea tehnică a echipei FC Botoşani, a anunţat, marţi, site-ul oficial al grupării din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Să fiu sincer, nu mă aşteptam să revin, pentru că nu a trecut mult timp de când am plecat. Ştiu că mă aşteaptă o treabă importantă şi eu sunt încrezător. Am încredere în băieţi, pentru că pe marea majoritate îi cunosc. De fiecare dată când am fost chemat am venit. Am mai venit într-un moment greu, şi acum e dificil, dar putem trece peste. Ştiu că antrenorul e ţinut doar de rezultate şi e un risc. Eu nu am avut niciun război cu suporterii, iar s-a înţeles greşit, eu de fiecare dată, am făcut un apel la ei la modul de a încuraja echipa. În niciun caz nu am vrut să lezez pe cineva. Dacă am greşit vreodată, îmi cer scuze pe această cale, niciodată nu am încercat să fiu într-un război cu suporterii pentru că nu aş putea. Sunt un tip paşnic, altfel nu ar putea nimeni să trăiască cu mine, nici măcar soţia sau copiii. În media apar foarte multe, că aş fi un antrenor foarte dur, că aş fi un antrenor care înjur sau jignesc băieţii, chiar îi bat. Nu ştiu de unde a ieşit acest folclor, eu peste tot unde am umblat cred că mi-am păstrat o relaţie foarte bună cu jucătorii şi nu m-aş fi întors la Botoşani dacă aş fi avut probleme cu jucătorii. Sigur, sunt un tip căruia nu-i place să piardă. Din acest motiv poate uneori mai depăşesc şi eu limitele, încerc să mă corectez, pe măsură ce trec anii, o să mă mai liniştesc”, a declarat Grozavu.

Leo Grozavu a mai antrenat FC Botopşani în sezonul 2007/2008  şi în perioada ianuarie 2014 - septembrie 2015. El şi secundul Ovidiu Chiribici şi-au reziliat, marţi, pe cale amiabilă contractele cu echipa Gaz Metan Mediaş (Liga a II-a). 

Grozavu, în vârstă de 48 de ani, îl înlocuieşte la FC Botoşani (locul 5 în play-out) pe Cristian Pustai, demis la sfârştul săptămânii trecute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.