FC Argeş a anunţat, sâmbătă, că fotbaliştii Mihai Leca şi Răzvan Ducan şi-au prelungit contractele, noile acorduri fiind valabile până la finalul sezonului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Oficialii grupării din Trivale au ajuns la o nouă înţelegere cu portarul Răzvan Ducan şi fundaşul Mihai Leca. Cei doi jucători au semnat cu echipa noastră noi angajamente valabile până la finalul următorului sezon, cu drept de prelungire”, a precizat FC Argeş.

Ducan a fost unul dintre jucătorii de bază ai alb-violeţilor, fiind folosit de antrenorul Ionuţ Badea în 15 partide, în toate fiind titular. Portarul în vârstă de 19 ani, care măsoară 192 cm, este unul dintre cei trei juniori pe care tehnicianul grupării din Trivale este obligat să-i aibă permanent în teren în acest sezon.

Mihai Leca a venit în această iarnă la FC Argeş de la formaţia de Liga I, Chindia Târgovişte, însă a apucat să joace pentru echipa noastră doar un meci, cel din deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, câştigat de alb-violeţi cu 4-0, campionatul fiind întrerupt la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de COVID-19.

Singurul jucător din cei trei cărora le expiră contractul la finalul lunii iunie cu care FC Argeş nu a ajuns la un nou acord este Kevin Sola Moihedja. Mijlocaşului francez, originar din Insulele Comore, care de curând a devenit tată, i s-a propus o nouă înţelegere, dar acesta a preferat să rămână în Franţa, alături de familie. Dacă ar fi revenit în România, fotbalistul în vârstă de 24 de ani ar fi trebuit să intre în carantină timp de 14 zile şi ar fi pierdut pregătirea pentru play-off, care este programat să înceapă la 4 iulie. Moihedja a îmbrăcat tricoul alb-violet în 10 partide, nereuşind să înscrie vreun gol.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.