Formaţia Lazio Roma, adversară a CFR Cluj în grupele Ligii Europa, a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Atalanta, într-un meci din etapa a opta a campionatului Italiei, în care a revenit de la 0-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au marcat prin Muriel ’23, ’28 şi Gomez ’37.

Lazio a înscris apoi prin Immobile ’69 (penalti), ‘90+3 (penalti) şi Correa ’70.

Echipa din Roma a evoluat în următoarea formulă: Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Ştefan Radu (79' Caicedo) - Marusic (46' Patric), Milinkovic, Parolo (46' Cataldi), Luis Alberto, Lulic - Correa, Immobile.

Lazio Roma joacă în aceeaşi grupă cu CFR Cluj în Liga Europa. Cele două echipe s-au întâlnit în 19 septembrie, la Cluj-Napoca, meci în care s-au impus gazdele, scor 2-1. Meciul retur va avea loc în data de 28 noiembrie, la Roma.

În Serie A, sâmbătă se mai dispută partidele Napoli – Verona şi Juventus – Bologna. Duminică au loc meciurile Sassuolo – Inter Milano, Cagliari – SPAL, Sampdoria – AS Roma, Udinese – Torino, Parma – Genoa şi AC Milan – Lecce, iar luni este programată confruntarea Brescia – Fiorentina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.