Formaţia Lazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, a remizat, duminică, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Bologna, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru adversara CFR Cluj în Liga Europa a marcat Immobile, în minutele 23 şi 39. Pentru Bologna au înscris Krejci ’21 şi Palacio ’31.

În minutul 88, Correa (Lazio) a ratat un penalti.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Lazio a rămas în inferioritate numerică în minutul 59, când a fost eliminat Lucas Leiva. 11 minute mai târziu a fost eliminat şi Medel, de la gazde.

Echipa lui Ştefan Radu a evoluat în următoarea formulă: Strakosha - Luiz Felipe (Bastos ‘61), Acerbi, Radu - Marusic, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lulic (Jony ‘80) - Correa, Immobile (Parolo ‘61).

Tot duminică, Fiorentina a învins cu 1-0 Udinese, AS Roma a remizat cu Cagliari, scor 1-1, şi Atalanta s-a impus cu 3-1 în confruntarea cu Lecce.

Partidele Torino – Napoli şi Inter Milano – Juventus au loc de asemenea duminică.

Lazio Roma joacă în aceeaşi grupă cu CFR Cluj în Liga Europa. Cele două echipe s-au întâlnit în 19 septembrie, la Cluj-Napoca, meci în care s-au impus gazdele, scor 2-1. Meciul retur va avea loc în data de 28 noiembrie, la Roma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.