CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Lazio, în etapa a V-a a Ligii Europa, penultima. Clujenii trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate, la 12 decembrie, în meciul de acasă, cu Celtic, pentru a se califica în 16-imi. Echipa scoţiană a câştigat Grupa E.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clujenii au jucat timid în prima repriză şi au pus de puţine ori în pericol poarta apărată de Proto. Doar Djokovici a trmis un şut de la aproxiamtiv 30 de metri, mingea lovind bara.

În repriza a doua, CFR Cluj a jucat mai bine, a avut destule ocazii de a marca. Traore a reuşit să o facă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

1-0, min. 25: Correa a pătruns pe partea stângă şi a marcat cu un şut din unghi, la colţul lung, de la aproximativ 7-8 metri de poartă.

Au evoluat următoarele echipe:

Lazio: Proto - Bastos, Vavro, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Luis Alberto (Patric '80), Jony (Lulici '75) - Adekanye (Caicedo '66), Correa. Antrenor Simone Inzaghi;

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu (Susici '73), Boli, Burcă, Cestor, Camora - Culio, Bordeianu (Deac '62), Djokovici - Păun (Traore '66), Omrani. Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Adekanye '56 / Djokovici '45+3, Traore '67

Arbitri: Ali Palabiyik - Serkan Olguncan şi Cem Satman - Mete Kalkavan.

În celălalt meci al grupei, Celtic a învins, acasă, cu 3-1 (2-0), pe Rennes.

Clasamentul Grupei E: Celtic are 13 puncte şi este urmată de CFR Cluj, nouă puncte, Lazio, şase puncte, şi Rennes, un punct.

În ultima etapă, care va avea loc la 12 decembrie, de la ora 19.55, vor avea loc meciurile CFR Cluj - Celtic şi Rennes - Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.