Look Plus pregăteşte o transmisie eveniment pentru joi, când CFR Cluj poate să-şi asigure calificarea în primăvara europeană. Campioana României mai are nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri pentru a se califica, iar stadionul Olimpico din Roma le aduce clujenilor amintiri extraordinare. În 2008, CFR bătea cu 2-1 pe AS Roma în Champions League, printr-o dublă senzaţională reuşită de Culio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Look Plus va transmite în direct meciul cu Lazio joi de la ora 22:00, însă spectacolul şi emoţiile vor începe cu două ore mai devreme, la emisiunea Ediţie Specială Europa League – unde echipa de reporteri trimisă de Look Plus la Roma va analiza partida împreună cu personajele principale ale duelului. Ce spune Dan Petrescu înainte de start, cum simte Culio gazonul după 11 ani şi cum comentează invitaţii emisiunii primul 11 al campionilor.

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin, turneele ATP de tenis, Liga Naţională de baschet sau cursele de Formula 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.