Sky Italia anunţă că fundaşul Ştefan Radu a decis să continue la echipa Lazio, după ce clubul din Roma i-a propus un contract valabil până în vara anului 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa italiană a scris, luni, că Radu este foarte aproape de a semna contractul cu campioana din Serie A, Inter Milano.

"Radu se apropie tot mai mult de Inter. Aceasta ar putea fi o altă operaţiune care urmează să fie finalizată săptămâna aceasta", a anunţat, la începutul săptămânii, jurnalistul Gianluca Di Marzio.

Jucătorul român de 34 de ani este la final de contract cu Lazio. Gruparea din capitala Italiei nu îi făcuse nicio oferă pentru prelungirea înţelegerii jucătorului cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei.

Inter a fost foarte aproape de a-l convinge pe român să semneze pe un sezon cu echipa a cărei conducere tehnică a fost preluată în această pauză competiţională de fostul antrenor al lazialilor, Simone Inzaghi. Însă gruparea patonată de Claudio Lotito a "contraatacat" şi i-a pus pe masă un contract pe doi ani emblematicului ei fotbalist.

Astfel, cel mai probabil, Radu îşi va încheia cariera la formaţia Lazio, pentru care a evoluat deja de 412 ori, un record, urmând a juca sub conducerea noului antrenor, Maurizio Sarri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.