Lazaro Blanco, cel mai bun lansator cubanez de baseball, a anunţat joi că a părăsit echipa şi a decis să rămână în Statele Unite după turneul preolimpic din Florida. El este al doilea jucător care a luat această decizie într-o săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o decizie pe care am luat-o din Florida, dar asta nu înseamnă că voi juca baseball în Statele Unite", a declarat jucătorul de 35 de ani pentru canalul Telemundo 51 din Miami.

"Ceea ce este important este că mă simt bine cu decizia pe care am luat-o şi, hei, este o viaţă nouă pe care o voi începe acum”, a adăugat el.

Într-o scurtă declaraţie publicată de Jit, mass-media oficială a Institutului Cuban de Sport (Inder), Federaţia Cubană de Baseball a confirmat că "Lazaro Blanco a decis să rămână în Statele Unite, încălcând contractul său cu echipa mexicană Saraperos del Saltillo”.

El este al doilea jucător care a părăsit delegaţia într-o săptămână, după plecarea lui César Prieto, considerat unul dintre cele mai bune talente din baseballul cubanez şi a plecat pe 26 mai, la doar câteva ore după sosirea în Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.