Patronul clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat, duminică, după suspendarea meciului cu FCU Craiova, că galeria echipei oltene a “venit cu scandal” şi în loc să încurajeze jucătorii a scandat lozinci rasiste şi xenofobe, dar şi împotriva patronului grupării oltene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Galeria echipei FCU Craiova în loc să susţină echipa a scandat tot timpul numai lozinci rasiste şi xenofobe şi împotriva domnului Mititelu. Galeria noastră nu a răspuns, nu a scos nici măcar un singur cuvânt, doar a susţinut echipa în ungureşte. Suporterii noştri s-au comportat exemplar. Suporterii adverşi au venit cu scandal. Nu sunt bucuros absolut deloc de acest deznodământ, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi a întrecut orice limită. Da, va avea efect suspendarea jocului, pentru că oamenii normali trebuie să  înţeleagă că fotbalul este un sport şi nu trebuie să fie altceva”, a spus Dioszegi la Digi Sport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.