Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laszlo Balint, a declarat joi seară, după meciul cu Vllaznia, scor 3-0, că îl bucură abordarea echipei şi faptul că jocul a fost consistent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu a fost deloc uşor. Mă bucură foarte mult abordarea echipei. Nimic nu e întâmplător, ce s-a întâmplat duminică a fost un semnal pentru noi toţi. Importantă este calificarea. Pentru noi este un moment important. Am mai avut astfel de meciuri, unde am controlat, am avut ocazii, dar astăzi totul s-a derulat aşa cum ne-am propus. În acest moment nu mă gândesc la meciul cu Zoria Luhansk, mă gândesc laa meciul cu Rapid. Aveam nevoie de victorie, mă bucur că a venit şi la un scor confortabil şi în urma unui joc consistent. Dar de mâine aveam treabă şi trebuie să pregătesc meciul cu Rapid. Această calificare este un punct de plecare pentru ce ne dorim să facem în continuare”, a spus Balint la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, trecând în turul doi de echipa albaneză Vllaznia.

În meciul tur, scorul a fost 1-1. În retur, joi, la Craiova, oltenii s-au impus cu scorul de 3-0.

Au marcat Mateiu ’58, Raul Silva ’62 şi Găman ’80.

Echipa antrenată de Laszlo Balint a evoluat în următoarea formulă: Lazar – Căpăţînă, Papp (Găman ’46), Raul Silva, Bancu – Creţu (Screciu ’77), Mateiu – Gustavo (Roguljic ’65), Baiaram, Ivan (Cîmpanu ’82) –

În faza următoare, Universitatea Craiova va întâlni echipa ucraineană Zoria Luhansk.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.