Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laszlo Balint, a declarat, joi seaară, după meciul cu Zoria Luhansk, pierdut cu scorul de 0-1, că acest rezultat poate fi întors în retur, însă a subliniat că formaţia sa trebuie să fie mai responsabilă în ceea ce priveşte fazele fixe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am fost un pic prea temători şi marea problemă e că nu am avut suficientă personalitate în momentul în care am avut mingea. Este însă un scor care pe propriul stadion poate fi întors. Am fost temători. În prima repriză n-am reuşit să fim agresivi, să recuperăm cât mai multe mingi departe de poarta noastră. Parcă am cedat prea uşor iniţiativa. Problema e că recuperam şi de multe ori pierdeam prea repede mingea. Am luat gol din fază fixă. Trebuie să fim mult mai responsabili. Nu mă aşteptam să avem probleme la fazele fixe. Trebuie să analizăm foarte repede ce putem să facem şi să fim mult mai încrezători. Promit că o să lucrez împreună cu jucătorii să îmbunătăţim lucrurile care pot fi îmbunătăţite”, a spus Balint la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, la Lublin, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa ucraineană Zoria Luhansk, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League.

Golul a fost marcat de Nahnoinîi, în minutul 56.

Meciul retur este programat în 11 august, la Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.