Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laszlo Balint, a declarat vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 2-2, că formaţia sa a avut jocul în mână, dar nu a gestionat cum at fi trebuit ultimele 20 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un joc pe care l-am avut în mână, dar nu am reuşit să gestionăm ultimele 20 de minute. Ar fi trebuit să câştigăm meciul ăsta, s-a terminat 2-2, puteam să şi pierdem pe final. Roguljic la prima vedere este doar o contuzie forte. Să vedem şi la Baiaram, şi el a acuzat nişte dureri”, a spus Balint la posturile care transmit Superliga.  

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi a afirmat că jucătorii săi au reacţionat foarte bine. “Prima repriză a fost un pic mai greu, dar în a doua am schimbat sistemul de joc. Am început bine a doua repriză, ne-am dus peste ei. Îi felicit pe băieţi pentru că au reacţionat foarte bine. Spiritul mi-a plăcut, mentalitatea de a juca până la capăt”, a precizat Bergodi.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Sepsi, în prima etapă a Superligii.

Craiovenii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Gustavo ’29, ’59. Pentru Sepsi au înscris Damaşcan ’73 şi Păun ’87.

În minutul 89, de la gazde a fost eliminat Mateiu, pentru un fault la Păun, după consultarea VAR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.