Gimnasta Larisa Iordache a declarat, miercuri, că în momentul accidentării de la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal a simţit că s-a rupt solul sub ea, însă a subliniat că este optimistă şi crede că tot ce e mai bun urmează să vină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un moment ciudat, am simţit că s-a rupt solul sub mine, nu ştiam dacă e piciorul meu sau solul. M-am lovit la un element foarte simplu, dar doctorii mi-au zis că e din cauza uzurii. Tendonul pocneşte şi dacă mergi pe scări. Am plâns foarte mult, mai ales că speram că tendonul nu este rupt. Acum mă pregătesc pentru anul viitor şi iau fiecare competiţie la rând. Acum nu mai am dureri, pot călca uşor pe picior, mai am două săptămâni cu gheata asta şi apoi pot face mişcare uşor-uşor. Am doar 21 de ani, sunt optimistă, nu a fost un ghinion, aşa a fost să fie, ce e mai bun vine de acum, aşa gândesc acum", a declarat Iordache la emisiunea La Măruţă de la Pro TV.

Larisa Iordache a venit în cârje la emisiunea de la Pro TV.

Gimnasta Larisa Iordache a suferit o ruptură de tendon ahilian suferită la piciorul stâng înaintea calificărilor la CM de la Montreal, de la începutul lunii.

Larisa Iordache urma să evolueze la toate cele patru aparate şi era creditată cu şanse la medalii în proba de individual-compus la Campionatul Mondial de la Montreal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.