Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a acuzat, într-un interviu acordat vineri pentru Barca TV, arbitrajul de la meciul tur cu Inter Milano, din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şansele Barcelonei de a continua, din primăvară, în Liga Campionilor sunt foarte mici, iar preşedintele Laporta ştie foarte bine că gruparea catalană ar pierde o sumă uriaşă, în jur de 25-35 de milioane de euro, dacă ar juca în Europa League. De aceea, Laporta nu a uitat ca în interviul acordat postului Barca TV, să acuze arbitrajul de la Milano: ”Avem o grupă grea, puteam obţine un rezultat mai bun la Munchen, unde am fost echipa mai bună, iar la Milano arbitrajul a fost scandalos! Nu trebuie să jucăm rolul victimei, dar recunosc că sunt supărat pe arbitrii acelui meci şi că am sesizat UEFA după partida de la Milano. Nu am putut face nimic altceva, pentru că lucrurile nu mai pot fi schimbate. Sunt trist şi furios”, a declarat Joan Laporta.

El a vorbit şi despre egalul cu Inter, de pe Camp Nou, unde meciul s-a încheiat 3-3: ”Trebuie să le mulţumesc fanilor care au fost alături de noi. Ei au realizat că trecem printr-un moment dificil. Avem multe accidentări ale jucătorilor importanţi, am marcat trei goluri şi nu am câştigat. Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat, unde trebuie să rămânem lideri!”, a mai spus Laporta.

Partida Inter Milano – FC Barcelona 1-0, s-a disputat în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, marţi, 4 octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.