Atacantul camerunez al echipei Antwerp, Didier Lamkel Ze, are nevoie de protecţia poliţiei, după ce a primit ameninţări pentru că a venit, luni, la antrenament, în tricoul echipei rivale Anderlecht, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El este în conflict cu conducerea clubului Antwerp şi vrea să fie lăsat să se transfere în Grecia, la Panathinaikos Atena, echipă antrenată de fostul tehnician al belgienilor Ladislau Boloni.

Atacantul de 24 de ani a ajuns la un acord cu Panathinaikos, dar Antwerp nu vrea să-l lase să plece.

Din cauza comportamentului său indisciplinat, Lamkel Ze a fost trimis la echipa a doua a grupării belgiene, în octombrie. De mai multe săptămâni, jucătorul face presiuni asupra oficialilor să-l lase să transfere în Grecia.

Jucătorul a postat în ultima vreme pe reţelele de socializare fotografii şi videoclipuri ale clubului grec şi imagini în care apare îmbrăţişându-se cu antrenorul român. În plus, luni a venit la baza de pregătire în tricoul echipei Anderlecht, stârnind mânia suporterilor.

Poliţia i-a spus lui Lamkel Zé că provocările sale i-au enervat pe fanii din Antwerp şi că integritatea sa fizică ar putea fi în pericol.

"Nu putem spune multe despre asta. Faptul este că am detectat ameninţări la adresa lui după evenimentele din ultimele zile. Prin urmare, monitorizăm situaţia îndeaproape", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Antwerp.

Marţi după-amiază, Ze şi-a cerut scuze într-un videoclip postat pe site-ul clubului.

"Trebuie să mă înţelegi, am multe în minte în acest moment. Vreau să-mi cer scuze faţă de club şi faţă de fani, pentru că sunt fantastici şi m-au susţinut întotdeauna. Nu este uşor pentru mine în acest moment. Cu toate acestea, rămân disponibil pentru club. Dacă noul antrenor are nevoie de mine, voi fi acolo", a spus el.

În vara anului 2018, Lamkel Ze a semnat un contract pe patru ani cu Antwerp. Boloni a antrenat formaţia belgiană până în mai 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.