Camerunezul Didier Lamkel Ze este în conflict cu conducerea clubului Antwerp şi vrea să fie lăsat să se transfere în Grecia, la Panathinaikos Atena, echipă antrenată de fostul tehnician al belgienilor Ladislau Boloni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit lesoir.be, Lamkel Ze s-a prezentat, luni, la antrenamentul celor de la Antwerp în tricoul formaţiei Anderlecht.

Atacantul de 24 de ani a ajuns la un acord cu Panathinaikos, dar Antwerp nu vrea să-l lase să plece.

Din cauza comportamentului său indisciplinat, Lamkel Ze a fost trimis la echipa a doua a grupării belgiene, în octombrie. De mai multe săptămâni, jucătorul face presiuni asupra oficialilor să-l lase să transfere în Grecia.

Jucătorul a postat în ultima vreme pe reţelele de socializare fotografii şi videoclipuri ale clubului grec şi imagini în care apare îmbrăţişându-se cu antrenorul român.

În vara anului 2018, Lamkel Ze a semnat un contract pe patru ani cu Antwerp. Boloni a antrenat formaţia belgiană până în mai 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.