Formaţia Atletico Madrid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Espanol, într-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Învingătorii au marcat prin Carrasco, în minutele 52 şi 90+10 (penalti). Pentru Espanol a înscris De Tomas, în minutul 74.

În minutul 72, de la Atletico a fost eliminat Kondogbia.

Tot în LaLiga, Granada a pierdut cu 1-4 meciul de acasă cu Levante (goluri Collado ‘90+3 / Gomez ’17, Morales ’56 – penalti, Malsa ’78, Soldado ‘90+5). În minutul 55, de la Granada a fost eliminat Sanchez.

Partidele Athletic Bilbao – Celta Vigo şi Sevilla – Real Madrid au loc tot duminică, iar confruntarea FC Barcelona – Cadiz este programată luni.

În clasament, lider este Real Madrid, cu 72 de puncte, urmată în top 3 de FC Barcelona şi FC Sevilla, cu câte 60 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.