Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 7, s-a calificat în optimile de finală ale turneului ITF de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a dispus în primul tur de sportiva Iulia Hatuka, din Belarus, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 13 minute.

În optimi, Cîrstea va evolua contra chinezoaicei Shuai Peng.

Luni, Sorana Cîrstea, locul 85 WTA, şi-a anunţat retragerea din echipa României de Cupa Federaţiei, fără a oferi un motiv exact.

În vârstă de 28 de ani, Cîsrtea a jucat 17 meciuri de simplu pentru România, din care a câştigat 11, şi 12 de dublu, dintre care perechea din care a făcut parte a triumfat de cinci ori. Ultima oară, ea a evoluat la dublu, cu Mihaela Buzărnescu, în întâlnirea cu Elveţia, scor 3-1, din play-off-ul pentru Grupa Mondială. Româncele au pierdut partida cu elveţiencele Viktorija Golubic şi Jil Teichmann, dar rezultatul acesteia nu mai conta în stabilirea echipe calificate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.