Echipa spaniolă Villarreal a învins duminic seara, în deplasare, scor 3-2, gruparea Betis Sevilla, într-un meci al etapei a 28-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au înscris după o jumătate de oră la Sevilla, prin Guido Rodriguez, însă Villarreal a egalat în minutul 40, prin Alex Baena, din pasa lui Sorloth. Betis a revenit în avantaj până la pauză, prin Willian Jose, în minutul 45+2, dar golul egalizator din minutul 48 a aparţinut tot gazdelor, fiind marcat de Sokratis Papastathopoulos, în propria poartă. Alexander Sorloth a reuşit să pună pe tabelă un gol avans pentru oaspeţi, în minutul 67, pentru ca din minutul 70 cele două echipe să piardă câte un om, ambii eliminaţi pentru cartonaşe roşii: Chimy Avila (Betis) şi Alberto Moreno (Villarreal).

S-a încheiat 3-2 pentru Villarreal, care este pe locul 11 în clasament, cu 35 de puncte. Betis Sevilla se află pe locul 7, cu 42 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.