Echipa spaniolă FC Barcelona a învins duminică, în deplasare, scor 4-3, gruparea Villarreal, într-un meci din etapa a treia din La Liga. Catalanii au condus cu 2-0, Villarreal a întors la 3-2, dar Lewandowski a marcat golul victoriei barceloneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Estadio de la Ceramica, elevii lui Xavi au deschis scorul repede, în minutul 12: centrare a lui Lamine Yamal şi lovitură de cap Gavi. Frenkie de Jong a majorat avantajul catalanilor la 2-0 în minutul 15 şi partida părea deja jucată. Gazdele au fost însă de altă părere şi Juan Foyth a reluat în plasă centrarea lui Alex Baena în minutul 26.

Villarreal a egalat în minutul 40, prin Alexander Sorloth, iar în minutul 50 Alex Baena le-a adus în avantaj pe gazde, din pasa lui Alfonso Pedraza. Catalanii au început cursa pentru egalare, reuşită de Ferran Torres în minutul 68.

Golul victoriei oaspeţilor a venit în minutul 71, înscris de Lewandowski şi FC Barcelona s-a impus cu 4-3, ocupând locul al treilea, cu 7 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.