Echipele spaniole FC Sevilla, Betis şi Real Sociedad au obţinut victorii în etapa a 16-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Sevilla s-a impus cu 2-1 în faţa echipei Getafe. Acuna (min. 36) şi Rafa Mir (min. 80) au adus victoria andaluzilor. Getafe a redus din diferenţă prin Mayoral, în minutul 87.

Cealaltă echipă din Sevilla, Betis, a câştigat partida din deplasare, de pe Estadio de Vallecas, cu Rayo, tot cu 2-1. Balliu a deschis scorul pentru oaspeţi cu un autogol în minutul 7. Camello a egalat pentru Rayo Vallecano în minutul 20, dar pe final de repriză, în minutul 40, Luiz Henrique a marcat golul victoriei pentru Betis.

La Almeria, Real Sociedad a învins cu două goluri marcate în repriza secundă în umai cinci minute. Silva (min. 47) şi Sorloth (min. 52) au fost marcatorii care au adus victoria bascilor.

În clasament Real Sociedad ste pe locul al treilea, cu 32 de puncte, urmat de Betis, pe poziţia a patra, cu 28 de puncte. FC Sevilla este pe 17, cu numai 15 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.