Echipa spaniolă Real Madrid a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Osasuna, într-un meci din etapa a 9-a din La Liga. În aceeaşi etapă, FC Sevilla a fost condusă cu 2-0, pe teren propriu, de Rayo Vallecano, dar a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Madrilenii de la Rayo Vallecano au condus cu 2-0 la Sevilla după două goluri marcate în minutele 21 şi 26. Sevilla a revenit prin golurile înscrise de Djibril Sow, în minutul 50, şi Youssef En-Nesyri în al şaselea minut de prelungire.

Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid a deschis scorul în minutul 9 cu Osasuna, prin Bellingham, dar următorul gol l-a marcat abia în minutul 53, când Bellingham a reuşit dubla. Englezul a ajuns la cota 8 în clasamentul golgeterilor, unde conduce detaşat, având trei goluri mai mult decât Kubo, Lewandowski, Alvaro Morata şi Joselu. Real a învins în cele din urmă cu 4-0 şi are 24  de puncte, ocupând primul loc. Pe poziţia secundă este Girona, cu 22 de puncte. Rayo Vallecano se află pe locul 7 (13 puncte), iar FC Sevilla este pe 13, cu 8 puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă în meciurile etapei a 9-a din La Liga:

Cadiz – Girona 0-1 (Alex Garcia 59);

Real Madrid – Osasuna 4-0 (Bellingham 9, 54, Vinicius Junior 65, Joselu 70);

Mallorca – Valencia 1-1 (Rodriguez 5 / Lopez 45+3);

FC Sevilla – Rayo Vallecano 2-2 (Sow 50, En-Nesyri 90+6 / Valentin 21, Garcia 26).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.