Echipa spaniolă Real Madrid a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 5-1, gruparea Valencia, în etapa a 13-a din La Liga. Cu această victorie madrilenii şi-au asigurat locul secund în clasament, în timp ce Girona rămâne lider şi după această etapă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real a deschis scorul repede deşi nu îl avea pe teren pe golgeterul Bellingham. Toni Kroos i-a pasat lui Dani Carvajal şi acesta a înscris în minutul 3. Kroos a trimis apoi în bara transversală, iar Vinicius Junior a făcut 2-0 în minutul 42. În repriza secundă Vinicius Junior a înscris imediat după pauză, minutul 49, în timp ce Rodrygo a reuşit o dublă. Hugo Duro a înscris golul de onoare al oaspeţilor şi Real a câştigat cu 5-1.

În clasament, Girona este lider, cu 34 de puncte, Real Madrid se află pe locul secund, cu 32 de puncte, iar Valencia este pe locul 9, cu 18 puncte.

Andrei Raţiu a fost titular la Rayo Vallecano, în înfrângerea de pe teren propriu cu Girona, scor 1-2. Raţiu a ieşit de pe teren, înlocuit, în minutul 78.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 13-a din La Liga:

Rayo Vallecano – Girona 1-2 (Garcia 5 / Dovbyk 42, Savio 65);

Almeria – Real Sociedad 1-3 (Arribas 76 / Oyarzabal 62, Fernandez 90+1 penalti, Zubimendi 90+5);

Osasuna – Las Palmas 1-1 (Budimir 73 / Moleiro 70);

Granada – Getafe 1-1 (Villar 45+4 / Mayoral 2);

Real Madrid – Valencia 5-1 (Dani Carvajal 3, Vinicius Jr 42, 49, Rodrygo 50, 84 / Hugo Duro 88).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.