Meciul de fotbal dintre echipele spaniole Atletico Madrid şi Fc Sevilla, care trebuie să se dispute duminică, 3 septembrie, a fost amânat din cauza situaţiei meteorologice, a anunţat duminică La Liga, într-un comunicat oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Riscul extrem de mare de inundaţii de la Madrid este cauza principală a acestei amânări. Primarul Madridului, Luis Martínez Almeida, a îndemnat populaţia să rămână acasă, deoarece oraşul se aşteaptă duminică după-amiază la „cele mai abundente precipitaţii din ultima jumătate de secol”, aşa cum a anunţat Agenţia Statală de Meteorologie (AEMET).

„Având în vedere situaţia meteorologică excepţională din Madrid, în urma avertizărilor de cod roşu de la AEMET şi a recomandărilor Consiliului Local Madrid, LALIGA, după ce a analizat situaţia şi a purtat discuţii în această dimineaţă cu Preşedintele RFEF, Preşedintele Consiliului Superior de Sport şi directorii generali ai cluburilor Atletico de Madrid şi Sevilla FC, a luat decizia de a amâna meciul dintre Atletico de Madrid şi Sevilla FC, programat iniţial pentru astăzi, la ora 18:30, pe stadionul Cívitas Metropolitano din Madrid. Noua dată şi oră a meciului vor fi comunicate în scurt timp de către LALIGA”, scrie în comunicatul oficial publicat de La Liga pe propriul site.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Atletico Madrid se află pe locul al treilea în La Liga, având 7 puncte din trei meciuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.