Meciul de fotbal dintre echipele spaniole Atletico Madrid şi Fc Sevilla, care trebuie să se dispute duminică, 3 septembrie, a fost amânat din cauza situaţiei meteorologice, a anunţat duminică La Liga, într-un comunicat oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Riscul extrem de mare de inundaţii de la Madrid este cauza principală a acestei amânări. Primarul Madridului, Luis Martínez Almeida, a îndemnat populaţia să rămână acasă, deoarece oraşul se aşteaptă duminică după-amiază la „cele mai abundente precipitaţii din ultima jumătate de secol”, aşa cum a anunţat Agenţia Statală de Meteorologie (AEMET).

„Având în vedere situaţia meteorologică excepţională din Madrid, în urma avertizărilor de cod roşu de la AEMET şi a recomandărilor Consiliului Local Madrid, LALIGA, după ce a analizat situaţia şi a purtat discuţii în această dimineaţă cu Preşedintele RFEF, Preşedintele Consiliului Superior de Sport şi directorii generali ai cluburilor Atletico de Madrid şi Sevilla FC, a luat decizia de a amâna meciul dintre Atletico de Madrid şi Sevilla FC, programat iniţial pentru astăzi, la ora 18:30, pe stadionul Cívitas Metropolitano din Madrid. Noua dată şi oră a meciului vor fi comunicate în scurt timp de către LALIGA”, scrie în comunicatul oficial publicat de La Liga pe propriul site.

Atletico Madrid se află pe locul al treilea în La Liga, având 7 puncte din trei meciuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.