Echipa spaniolă Atletico Madrid a învins luni, în deplasare, scor 1-0, formaţia Granada, într-un meci din etapa a 21-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe arena Nuevo Los Carmenes, în faţa penultimei clasate în La Liga, elevii lui Simeone au reuşit să înscrie golul victoriei în minutul 54, când Alvaro Morata a deschis scorul din assistul lui Antoine Griezmann. Granada şi-a dorit să egaleze, dar nu a avut puterea să o facă, Griezmann a trimis în bară în minutul 87 şi meciul s-a încheiat cu victoria lui Atletico Madrid.

În clasament, madrilenii sunt pe locul 4, cu 41 de puncte, la trei puncte de podium. Granada rămâne pe locul 19, cu 11 puncte.

Etapa viitoare, a 22-a, duminică, Atletico Madrid evoluează acasă, cu Valencia, iar noua achiziţie, portarul român Horaţiu Moldovan, ar putea fi inclus în lotul pentru acest meci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.