Echipa spaniolă Girona a încheiat la egalitate joi seara, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea Betis Sevilla, în etapa a 18-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Girona a fost practică în duelul cu Betis şi a profitat de un penalti acordat după un fault comis de Aitor Ruibal în careul gazdelor, asupra lui Savio. Ucraineanul Artem Dovbyk a transformat lovitura de pedepasă în minutul 39 şi a deschis scorul. Catalanii şi-au menţinut avantajul până aproape de final, când gazdele au egalat. A fost golul lui German Pezzella, din minutul 88, iar meciul s-a încheiat 1-1. Girona rămâne în fruntea clasamentului din La Liga, cu 45 de puncte. Pe locul secund, cu 42 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat, se află Real Madrid. Campioana, FC Barcelona, ocupă poziţia a treia, cu 38 de puncte. Betis este pe locul 7, cu 28 de puncte.

Într-un alt meci din etapa a 18-a, Cadiz şi Real Sociedad au terminat la egalitate, scor 0-0. Real Sociedad se află pe locul 6, cu 31 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.