Echipa spaniolă Girona a învins sâmbătă, în deplasare, scor 4-2, pe Osasuna Pamplona, în etapa a 12-a din La Liga. Girona este lider în campionat, cel puţin până duminică, atunci când va juca Real Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Girona a deschis scorul la Pamplona, pe Estadio El Sadar, prin Ivan Martin, în minutul 16. Gazdele au egalat prin Ante Budimir, în minutul 25, iar în startul reprizei secunde acelaşi Budimir a adus pe Osasuna în avantaj, scor 2-1. Girona a egalat în minutul 71, prin Artem Dovbyk, iar managerul oaspeţilor, Michel, l-a aruncat în luptă şi pe Viktor Tsygankov, omul care a marcat în minutul 80, făcând 3-2 pentru Girona. Aleix Garcia a închis tabela în minutul 90 şi Girona s-a impus cu 4-2 şi a ajuns la opt victorii din ultimele nouă meciuri disputate în La Liga.

Singura înfrângere din această serie fiind suferită în faţa lui Real Madrid. Girona este lider în La Liga, cu 31 de puncte, în timp ce Osasuna se află pe locul 11, cu 13 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.