Echipa spaniolă FC Barcelona a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia Atletico Madrid, în etapa a 29-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Xavi eliminat de arbitrul Jose Maria Sanchez Martinez, catalanii s-au impus cu scor de forfait la Madrid, în faţa formaţiei lui Diego Simeone. Lewansowski i-a pasat decisiv lui Joao Felix în minutul 38 şi acesta a deschis scorul. Polonezul şi-a trecut apoi numele pe tabela de marcaj, majorând diferenţa în minutul 47, pentru ca în minutul 65 tot Lewandowski să paseze la golul de 3-0 al Barcelonei, înscris de Fermin Lopez, cu o lovitură de cap. Nahuel Molina a fost eliminat în minutul 90+2 şi FC Barcelona s-a impus cu 3-0. Portarul român Horaţiu Moldovan a fost rezervă neutilizată la Atletico.

FC Barcelona este pe locul secund, cu 64 de puncte, la opt puncte distanţă de lider, Real Madrid. Atletico Madrid rămâne pe locul 5, cu 55 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.