Echipa Espanol Barcelona s-a impus duminică la Bilbao, în faţa formaţiei Athletic Bilbao, scor 1-0, în etapa a patra din La Liga. Echipa Osasuna a învins pe Rayo Vallecano cu 2-1, iar Villarreal a câştigat cu 4-0 meciul disputat în compania lui Elche

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Espanyol a produs surpriza pe stadionul San Mames, învingând cu 1-0 şi administrând echipei locale, Athletic Bilbao, prima înfrângere stagională. Golul victoriei a fost marcat în minutul 83 de danezul Martin Braithwaite, adus la club de numai patru zile şi aflat la debut pentru catalani.

Villarreal a câştigat cu 4-0 meciul de pe teren propriu cu Elche. Echipa lui Unai Emery a marcat prin Moreno 26, Lo Celso 36, Coquelin 89 şi Morales 90+3. Villarreal a urcat pe locul al treilea în clasament, cu 10 puncte, şi este întrecut doar de Real Madrid şi FC Barcelona.

Într-un alt meci din etapa a patra, Osasuna a învins pe Rayo Vallecano cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Oroz 54, Ruben Garcia 90, respectiv Lejeune 75.

Osasuna Pamplona este pe locul 5 în La Liga, cu 9 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.