David Lopez (Girona) va fi suspendat patru meciuri pentru comentariile făcute faţă de un arbitru, la pauza unui meci din campionat, în urmă cu două luni, a anunţat marţi Federaţia Spaniolă de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 22 octombrie, David Lopez a declarat, în pauza meciului dintre Girona şi Almeria, scor 5-2, că arbitrul Miguel Angel Ortiz Arias nu a avut respect pentru echipa sa, Girona, şi chiar i-a insultat pe coechipierii săi. Lopez şi-a cerut scuze mai târziu, spunând că „regretă în totalitate” declaraţiile făcute.

Suspendarea de patru meciuri îl va face pe David Lopez să rateze meciurile cu Almeria şi FC Sevilla, din La Liga, precum şi meciul din optimile de finală ale Cupei Spaniei, cu Rayo Vallecano. Al patrulea meci va fi un potenţial sfert de finală în cupă sau un meci din La Liga. Clubul Girona are zece zile în care poate contesta suspendarea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.