Echipa spaniolă FC Barcelona a învins duminică seara, în deplasare, scor 4-2, formaţia Betis Sevilla, într-un meci din etapa a 21-a din La Liga. Barcelona a condus cu 2-0 şi a fost egalată, iar Ferran Torres a marcat de trei ori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ferran Torres a fost omul meciului de pe Stadionul Benito Villamarin. El a deschis scorul în minutul 21 şi l-a majorat în minutul 48, când Barcelona conducea cu 2-0. Gazdele au egalat în numai trei minute, prin dubla lui Isco, din minutele 56 şi 59. Însă catalanii au vrut victoria şi au obţinut-o. Ferran Torres i-a pasat decisiv lui Joao Felix, în minutul 90, şi acesta a adus din la conducere echipa oaspete, pentru ca Torres să reuşească să înscrie pentru a treia oară, stabilind scorul final în minutul 90+2, Betis Sevilla – FC Barcelona 2-4.

În clasament FC Barcelona este pe locul 3, cu 44 de puncte, iar Betis se află pe locul 9, cu 31 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.