Echipa spaniolă FC Barcelona a terminat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Granada, în etapa a noua din La Liga. Catalanii au fost conduşi cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Granada a avut un start lansat în faţa Barcelonei, cu Bryan Zaragoza marcând încă din primul minut. În minutul 29, acelaşi Zaragoza a înscris pentru 2-0. Barcelona, fără Lewandowski – accidentat, a făcut eforturi să marcheze, lucru pe care l-a reuşit în minutul 45+1, când Lamine Yamal a trimis balonul în plasă. După pauză, Xavi l-a introdus pe teren pe Sergi Roberto, în minutul 61, şi acesta a egalat în minutul 85. S-a terminat 2-2 şi Barcelona, cu 21 de puncte, e pe locul 3, în spatele Realului şi a Gironei.

În meciul dintre Alaves şi Betis Sevilla, Ianis Hagi a fost titular şi a fost activ. A şutat la poartă şi a oferit pase la finalizare pentru Luis Roja şi Kike Garcia, care nu au reuşit însă să înscrie. Hagi a fost înlocuit în minutul 71, cu Benavidez. În clasament Alaves e pe locul 17, cu 8 puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 9-a din La Liga:

Villarreal – Las Palmas 1-2 (Gerard Moreno 90+2 / Saul Coco 45+2, Marc Cardona 51 penalti);

Atletico Madrid – Real Sociedad 2-1 (Samuel Lino 22, Greizmann 89 penalti / Oyarzabal 73);

Alaves – Betis Sevilla 1-1 (Bellerin 35 autogol / Perez 32);

Celta Vigo – Getafe 2-2 (Bamba 24, Strand Larsen 42 / Mayoral 2, Greenwood 33);

Granada – FC Barcelona 2-2 (Zaragoza 1, 29 / Yamal 45+1, Roberto 85).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.