Echipa spaniolă Atletico Madrid a dispus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, de formaţia Betis Sevilla, în etapa a 27-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Madrilenii au beneficiat de un autogol, cu ajutprul căruia au deschis scorul, în minutul 8. Autor: portarul andaluzilor, Rui Silva. Acelaşi jucător a comis un fault în careu asupra lui Alvaro Morata şi Atletico a primit penalti în minutul 27, după decizia VAR. A executat Alvaro Morata, însă Rui Silva a reuşit să apere, Morata a şutat din nou mingea respinsă de portar, dar Rui Silva s-a opus şi de această dată, goalkeeperul oaspeţilor intervenind şi a treia oară, tot la o reluare a lui Morata. În minutul 44 Rui Silva a trebuit să se recunoască învins de lovitura de cap a lui Alvaro Morata şi madrilenii conduceau cu 2-0 la pauză.

William Carvalho a înscris pentru oaspeţi în minutul 62, dar meciul s-a încheiat cu victoria lui Atletico Madrid, pentru care portarul român Horaţiu Moldovan a fost rezervă neutilizată.

Atletico are 55 de puncte şi se află pe locul 4, iar Betis este pe 6, cu 42 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.