Echipa Atletico Madrid a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, meciul din etapa a 17-a a campionatului Spaniei, disputat în compania formaţiei Almeria. În clasament, madrilenii au urcat pe loc de Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Almeria, pe Power Horse Stadium, Correa a deschis scorul pentru Atletico, dar gazdele au reuşit să egaleze în minutul 37, prin Toure. Madrilenii s-au mulţumit cu egalul pe care în final au trebuit să-l apere în doar zece oameni pentru că Reguilon, intrat pe teren în minutul 67, a primit două cartonaşe galbene în numai patru minute şi a fost eliminat în minutul 89.

Egalul cu Almeria o urcă pe Atletico Madrid pe poziţia a patra în clasament, ultima care asigură prezenţa în Liga Campionilor. Madrilenii au 28 de puncte.

Rezultate înregistrate duminică în etapa a 17-a din La Liga:

Getafe – Espanol Barcelona 1-2 (Unal 7 / Joselu 6, Puado 62);

Almeria – Atletico Madrid 1-1 (Toure 37 / Correa 18).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.