Echipa spaniolă Atletico Madrid a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea Cadiz, într-un meci din etapa a opta La Liga. Madrilenii au revenit de la 0-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cadiz a condus cu 2-0 pe stadionul Civitas Metropolitano, în faţa lui Atletico. Lucas Pires a deschis scorul în minutul 12, iar Marti l-a majorat în minutul 27. Gazdele au reuşit să înscrie până la pauză, prin Correa (min. 32), iar imediat după reluare au făcut 2-2, după reuşita lui Molina, din minutul 46. Correa a înscris în minutul 66, pentru o dublă, şi Atletico Madrid a câştigat cu 3-2 şi, cu 16 puncte, este pe locul 4 în La Liga. Cadiz ocupă locul 12, cu 9 puncte.

La Sevilla, Betis a dispus cu 3-0 de Valencia. Assane Diao a deschis scorul în minutul 41, Marc Roca a majorat scorul în minutul 52, iar Ezzalzouli a stabilit rezultatul final în minutul 85. Betis Sevilla este pe locul 7 şi are 12 puncte, în timp ce Valencia a rămas cu 10 puncte şi e pe locul 9.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.